4 Ocak 2012 Çarşamba

Az Gittik Uz Gittik Bir Yılı Devirdik

Koskoca bir yıl daha nasıl başladı, hangi arada geçti, hangi arada bitti ve bir diğeri başladı anlamadım.

Benim için tam anlamıyla az gittik uz gittik dere tepe düz gittik yılı oldu 2011. Ordan oraya dolandım durdum. Kaç ülkeye, kaç şehire gittim bilmiyorum. Keşke her bir yere gittiğimde, şuraya yazacak vaktim olsaydı. 

Belki de bu yüzdendir bir gün bütün yoğunluklardan kurtulduğum zaman bir köşeye çekilip, gezip gördüklerimi, biriktirdiklerimi, deneyimlediklerimi, heyecanlarımı, streslerimi, üzüntülerimi, sevinçlerimi, şaşkınlıklarımı, tüm hissettikklerim ve düşündüklerimi topluca yazmak isteyişim. Bari buna fırsat bulurum bir gün inşallah.

2012'yi Polonya'da karşıladım. Polonya'nın güneydoğusunda şirin ve kendi halinde küçücük bir şehirde. Hem çok huzurlu, hem de çok keyifli oldu. Tabi fırsat bu fırsat bir sürü şehrini daha gezdim ülkenin.


Garip bir ülke burası. Her yeri tarih kokuyor, bir yandan da sanki savaştan yeni çıkmış gibi.

Daha detaylı olarak anlatıcam gördüklerimi. Bu sefer söz. Hele bi kendime geleyim, yeni yıla alışayım önce.

Mutlu bir yıl diliyorum herkese..

4 yorum:

  1. Ne güzel farklı diyarlar gezebilmek. Sizin kaleminizden Polonya'yı hayal etmek isterim.
    Şubatta galiba ben de Polonya'ya gideceğim. Benim içinde bilgilendirici bir yazı olur. Polonya'yı anlatmanız dileğiyle...

    YanıtlaSil
  2. Polonya yazı dizisine başladım :) Bu arada ne tarafa gidiceksiniz polonya'da? Bir sorunuz olursa yardımcı olmaya çalışırım :)

    YanıtlaSil
  3. CANIM ORANIN YÖRESEL YEMEKLERİNİ BİZE AKTARSAN BİR ARA..:))

    YanıtlaSil
  4. Canım benim, aslında en son yazımda, Polonya-2 başlıklı olan yazımda tam da bu konuya değindim :)) gözünden mi kaçtı acep? :))

    YanıtlaSil